Follow my blog with Bloglovin

Morgengrød og madgrød er sundt og billigt, og meget oppe i tiden. På Nørrebro i Jægersborgsgade er der åbnet en grødbar “GRØD”  og i den anden ende af scalaen sælger 7eleven havregrød to-go, der bare skal blandes op med kogende vand. Grød mætter længe og er fyldt med gode fibre.

 

* Grøden skal komponeres som et måltid der er en kok værdig,
hos GRØD gør de meget ud af at det skal pirre smagsløgene, bl.a. ved at koge grøden i æblesaft eller gulerodsjuice.  Kompot af æble eller pære tilsættes, grøden toppes med ingefærsirup, ristede hørfrø, yoghurt og kardemomme. Deres grød menukort ændres uge for uge. Læs med når Objects & Use prøversmager hos GRØD i Jægersborggade på Nørrebro.

 

* De færdige grødblandinger sælges i flotte og inspirerende indpakninger, Irma har en farverig og dekorativ serie Grød Nr. 1, Nr. 2, Nr. 3 og Nr. 4.

 

* Det er nemt at lave sin egen grødblanding – og billigt

 

Klik over på shoppen og find alle sagerne til borddækning , opbevaring og servering af den gode grød.