Objects & Use var med til styling og klargøring af Tommy Hilfigers woman kollektion til sommeren 2013. Ting & sager fra Objects & Use shoppen pryder nu showroomet sammen med masser af grønne planter og urter.

Duftende ananas-salvie, ingerfærmynte og lavendel giver ekstra stemning, og det bliver en særlig oplevelse for de indbudte gæster at besøge Christianhavner pakhuset i denne sæson.

De japanske Cokeshi træ vaser – strutter stolt på hylderne med en enkelt eucalyptus gren i hver.

 Cokeshi vaserne finder du lige her.

Showroomets  køkken byder på hængende oliventræs skærebrætter, der ser fine og rustikke ud og som er smukke at anrette lækkerier til gæsterne på. Duftende krydderurter med særlige frugt kombinationer giver stemning og noget at snakke om – ananas salvie og ingefærmynte vil også smage skønt i teen eller i en flaske vand serveret til kunderne.Piet Hein Eek fairtrade bakken i palmetræ er brugt som base for det frodige figentræ.

Et smart tip : put dine visitkort i et Weck opbevaringsglas

De luftige tørklæder pynter dekorativt i de høje Weck glas – og det kan man da også gøre derhjemme i soveværelset  – ærgeligt at pakke smukke sager væk i skufferne.