Der var fernisering igår på Dansk Design Center, hvor 7 designere fra Hong Kong frem til 26.juli viser streetart, installationer og fotografier. Der var super god og inspirerende energi i den lille udstilling. Som delvis opstod og blev til undervejs i ferniseringen.

Start from Zero arbejder med plakater, der klæbes og rives i flotte farvesammensætninger og med brug af grafiske stempler. De fortalte, at de også har været rundt i København og klæbe op, så kig efter Start from Zero tagget… og se om du kan spotte gadekunsten.

Der blev tegnet live under ferniseringen – ansigter direkte på væggen

Startelling – en installation med maleri inden i teltet – der kun ses med lommelygte, hængene QR koder til scanning af en historie i 5 dele. Poetisk sang med guitar af kunstneren. Så fint og finurligt …

Et piece bliver farvelagt under ferniseringen dirkete fra Mac til væg – i en hastighed og effektivitet der ville gøre selv ret proffe danske photoshop brugere misundelige. I Hong Kong findes der battle konkurrencer hvor to designere dyster mod hinanden – under stor hujen fra publikum og under tidspres.
Rraay er fotograf og har taget urbane billeder og lavet postkort, der ligner smukke grafiske mønstre. Han uddeler sine postkort og opfordrer til at man sender dem til ham med sine tanker om Hong Kong eller putter det i den ophængte Hong Kong postkasse.
Fin grafik til udstillingen…
Udstillingen er åben:10. – 26. juli 2012.Dansk Design Center
H.C. Andersens Boulevard 27
1553 København V

Du kan læse mere om udstillingen her.