En smartphone der kan tåle vand lyder faktisk ret smart…  jeg har fået lov at hverdagsteste den nye Sony Xperia Go. En lækker praktisk sag, der har et hylster der slutter helt tæt om elektronikken, så telefonen kan tåle vand – og da jeg knoklede på Formland messen hele sidste uge, trængte jeg til en lille pust-ud pause på stranden. Og hvor er det smart, man kan tage telefonen og svare på en sms – selv når man står dryppende våd af havvand.

Mmmm og friske ærter i massevis fra strandsælgeren – staycation er skønt 10 minutter på cykel til stranden og 2 timer med læsning – Så kan man vende hjem til pligterne igen – med ny energi.Vigtigt med en ny telefon – er at få installeret Instagram i en fart. Jeg er blevet vild med at mikro blogge fra min hverdag med Objects & Use – og følge en masse skønne og inspirerende instagrammere fra hele verden.

Hvis du også er bidt af Instagram kan du finde mig som @gittechristensen.