Det er nu præcist 1 år siden jeg slog dørene op til Objects & Use shop og blog. Det har været en inspirerende rejse og jeg er dybt taknemmlig for, at så mange læser med på bloggen, handler i shoppen og følger mig på Facebook, Pinterest og Instagram.

Jeg har fået en masse hjælp og opbakning og det har været dejligt og givende med de forskellige kreative samarbejder på kryds og tværs.

 

1. Logo og kreativ koncept sparring med de dygtige damer fra Femmes Regionales.

 

2. Op til åbningen af shoppen – lavede Samantha og jeg en lille stop motion film

– det blev til en farverig og bæredygtig cykeltur i Objects & Use land …

 

3. Søde skribenter i blogland – hjælper mig til læsere og besøgende… Særlig stolt og glad blev jeg, da Objects & Use blev ugens blog hos det engelske trend firma WGSN i november

 

4. Objects & Use åbnede pop up shop i Forum i foråret – her kunne du se og røre ved alle webshoppens dejlige sager. Tak til jer der stillede op som Objects & Use Crew og alle jer der kom forbi og sagde hej.

 

5. Objects & Use har fået en masse fin omtale i bolig og mad magasiner… Stor tak for øko-venlig ordhjælp til Linda

 

6. Objects & Use byggede koncept shop på trendzonen “Labour of Love” på interiormessen Formland i august – sikke et skønt og inspirerende samarbejde med den danske trend-mama Annette Eckmann. Og det var sjovt at vise det bæredygtige koncept frem for messens besøgende.

7. Fotoreportage fra min bolig i tysk interior blad og i denne uge også i Alt for Damerne. Tak til boligstylist Laura fra The Sweet Spot .

 

8.Til en dejlig fødseldag hører også gaver… Jeg vil gerne give lidt tilbage  – skal det være dig der vinder ?

Jeg takker og bukker for opbakning og kreativ sparring gennem året  – og jeg glæder mig til mere af det hele – til mere kreativ co-creation og til mere bæredygtigt design der skal ud i verden…