Jeg har lige været et kort smut i London – på jagt efter ny inspiration.

Jeg boede i Shoreditch området, og det er det helt rigtige sted at slå sig ned for noget cool London input …  Jeg kom forbi et lille galleri med fernisering af den franske kunstner Jean Jullien. Der var sjove folk og finurlig grafik med humor og tankevækkende tilgang til vores større og større forbrug af online medier og smartphones.

Jeg blev ramt… så nu pryder nedenstående billede min baggrunds skærm på min iphone – og jeg tænker jeg lidt mere over det, når jeg bruger tid på den lille skærm, istedet for at være social med de søde mennesker der er omkring mig…


Se den lille intro film, hvor Jean Jullien tegner og fortæller om sig selv  – sikke en fin og anderledes måde at fortælle om det man laver….


Introduction from Jean Jullien on Vimeo.

også et sjovt visitkort ….

Find flere af de fine og sjove tegninger og tekster på Jean Julliens website