Shoreditch er et inspirerende kvarter i London fyldt med liv og kreativitet, hvor der er store mængder af spændende ny streetart, fyldt med små personlige og inspirerende butikker og gallerier.

Jeg boede på Rivington Street i et lille hotel, ikke noget luksus – men det er dejligt at bo midt i det livlige kvarter med restauranter og finurlige butikker lige uden for døren.

 

På toppen af en bygning er der placeret nogle brugte togvogne – og de er nu kreative kontorer. Sikke en udsigt de må have og en skøn urban have, der kan anlægges der på topppen.

 

Aesops butikker ligger mange steder rundt i London, tjek op på hvor de er – de er alle indrettet forskelligt af dygtige lokale folk. Uhhh men man bliver fristet af de lækre velduftende tuber og flasker. Og jeg får lyst til at indrette mit eget badeværelse som et gammeldags apotek.

En anden af mine yndlingsbutikker er Labour and Wait i Redchurch Street, de har specialiseret sig i smukke hverdags sager – lidt som en gammeldags købmand. Her kan du finde håndlavede børster til ethvert formål.

 

Streetart findes overalt i området – og det ændrer sig dag for dag. Så det er spændende at se, hvad der bliver lavet, lige mens man går rundt i kvarteret… Jeg faldt for dukkepigerne af CANVAZ i Rivington Street.

 

Skøn og personlig kunstboghandler i Rivington Street, læs mere om butikken Material lige her.

 

Der er indrettet en systue i Denham jeansbutikken på Charlotte Road, så er de klar til at customize dine indkøb. Det giver en god fornemmelse, at man kan se alt det værktøj, der skal til for at lave jeans.

 

Der er mange små gallerier i gaderne. Billedet er fra Kemistry Gallery i Charlotte Road. Du kan læse mere om udstillingen af Jean Jullien her.

 

The Book Club i Leonard Street er en hyggelig restaurant, bar og club… En god måde at slutte aftenen sammen med de lokale.

Man mærker en vibe og et kreativt liv i Shoreditch, som man skal lede godt efter for at finde i København – lidt ærgerligt at alle områder i København skal normaliseres og fornyes.