Jeg har haft besøg derhjemme af pigerne bag keramiksagerne  MeyerLavigne. Sabine og Kristine laver nemlig også boligreportager til Boligliv. Vi havde en hyggelig dag med snak om planter, indretning og masser af fotogear i huset.

Jeg kan godt lide at have mange grønne planter omkring mig, det giver ro og hygge, og kan være utroligt inspirerende. Og det minder om – på et eller andet plan, at vi er forbundet med naturen og skal passe på den. Planter er dekorative og rare at være omkring. Det er fascinerende at have planter, der spirer og gror og hele tiden ændrer sig lidt. Jeg kan også godt lide gamle botaniske optegninger og billeder af grønne planter og spirer.

 

 

 

Du kan stadig nå at få idéer til et mere grønt hjem – der er masser af gode tips i februar nummeret af Boligliv.

Fotografen bag de fine billeder er: Christian Petersen