Fotograf: Kristofer Johnsson

Jeg har været frem og tilbage til Stockholm de sidste par weekender – med et meget spændende formål. Da jeg lavede status omkring nytår over mine mål og fremtidige planer – stod det klart, at  jeg vil gerne lave flere opgaver som stylist.  Så det skrev jeg  øverst i min to-do bog.

Kort tid efter faldt jeg over et kursus med den svenske stylist Lotta Agaton, et kursus der bliver afholdt på den svenske designskole Beckmanns Akademi. Så jeg slog til med det samme… hvilket var godt, for der var totalt booket op efter bare 2 dage. Det er 3. gang Lotta Agaton laver masterclass i styling, og jeg er den første danske elev.

Billedet er resultatet af første weekends arbejde med komposition og fotostyling. Vi arbejdede meget med, hvor vigtigt det er at finde sin egen stil…

Det har været utroligt lærerigt at gå igennem forløbet, og jeg føler mig nu bedre rustet til fotostyling både indenfor og udenfor Objects & Use universet.