I weekenden 31. maj til 2. juni åbner Illum i København dørene op til nogle lækre tasty days… Der vil være smagsprøver og masser af inspiration at hente på madfronten. Tjek programmet ud på Illums webside.

Jeg har tyvstartet med lækkerierne fra Tasty Days… til den søde tand dejlige muffins, hjemmelavede flødeboller og grafisk chokolade fra Simply Chocolate. Og til weekendens picnic kurv kold hvidvin, grovboller, ost og hummus.

Du kan også få del i lækkerierne og vinde et gavekort på 200 kr – følg mig på instagram og læg en kommentar lige her på den sorte goodiebag eller på dette her lyserøde kage billede – så er du med i puljen om at vinde. Jeg trækker en vinder i morgen torsdag den 30.maj  kl 12.00. Du kan også bare skrive en kommentar her på bloggen, hvis du ikke er på instagram.

Fin bæredygtig  tekst detalje på den sorte Illum goodiebag….

Jeg har stylet lækkerierne på det store økologiske bambus skærebræt og på det organiske oliventræs skærebræt. Få picnic looket med hør viskestykkerne i forårs pasteller. De pink chokolader passer lige ned i weck glasset.