Så er der vist kommet  gang i grill sæsonen – hvis du løber tør for inspiration til hvad du skal putte på grillen, så er Meyers Magasin på gaden nu med et nyt og inspirerende sommer nummer. Der er  masser af forslag til lækre sager. Meyers Magasin havde lånt Emalje fadene fra Objects & Use – og det er der kommet nogle meget appetitlige sommer grill billeder ud af. Emalje fadene egner sig godt til ude servering, de vejer ikke meget og kan stables, når du skal bære dem ind igen.

Grill tip:
Fisk, der er faste i kødet, samt de fleste fisk med skind, kan lægges direkte på grillen. Fisken slipper nemt, hvis du pensler med olie, og ikke flytter den før den selv slipper risten. Fisk der er løsere i kødet skal helst pakkes ind – gerne med friske krydderurter og skåret citron.

 

 Foto: Mikkel Vang ,  AD & styling: Katrine Hansen

Emaljefadene er super gode, når der skal grilles, du får 5 fade med i pakken til 599,-kr. Du kan købe fadene lige her