I det nye nummer af ALT Interiør, der er på gaden i denne uge, er der et stort tema omkring det at tage rejseminder med hjem fra ferien – og tanker om at bevare følelsen efter ferien er slut og hverdagen starter igen. Jeg havde besøg af journalist Christina B. Kjeldsen og fotograf Christina Kayser Onsgaard hjemme i min stue til en snak om min rejse til Thailand og om mine tips.

Jeg tager utroligt mange billeder, når jeg er ude at rejse – så jeg kommer altid hjem med min iphone helt fyldt op med inspirerende sager fra de fremmede steder.

En god idé er at få printet nogle af billederne. Jeg har brugt Printstagram til de billeder, der hænger på væggen og står på hylden. Det er smart, hvis du har en instagram profil, så henter du billederne direkte derfra. Og så kommer de med posten nogle dage efter.

Du kan læse mere om min tur til Thailand her på bloggen, og se det skønne resort Cast Away eller læs om mit besøg i Bangkoks templer.

Jeg har også samlet lidt eksotisk grønt og skrevet om recycling på stranden.

 

Og der er masser af gode tips at hente i det nye august ALT Interiør

– OBS: du får det sammen med ALT for damerne i denne uge indtil på torsdag.

Du kan se flere af mine rejsebilleder på instagram @gittechristensen.