Baggrundsbilledet for trendzonen Spice it UP på interiør messen Formland UPgraded var en kæmpe forstørrelse af tang på en dansk strand, fotos som Anette Eckamnn har taget med sin iphone – det var super eksotiske farvekombinationer og meget inspirerende at se på. Eckmanns pointe udover at inspirere os på messen, er også at vi skal bruge det vi falder over på vores vej, det vi finder smukt, spøjst eller hvad der end får os til at stoppe op.

På trendzonen var der stillet objekter og sager op i Montanas Grid reol system – i farvenuancer der matcher fotoets flow i baggrunden.

Og så var der forskellige tangsorter på glas og tangmüsli på hylderne … Havets frugt kan bruges til meget.

 


Læs flere indlæg fra messens trendzoner:

Hængende have og en nem DIY guide

UP North – nordisk køkken med oldschool købmandsbutik