A5 Flyer LOFT BAZAAREN

Jeg er igen medarrangør af designer julemarkedet  LOFT Bazaaren, der finder sted i weekenden 30.november og 1. december –   kl 10-17.

Find dine julegaver hos de 40 stande med design, interiør, grafik og plakater, recycled træmøbler, køkkensager, vintage, smykker og accessories. Og selvfølgelig stiller jeg op med alle de gode bæredygtige sager fra Objects & Use webshoppen. Markedet foregår ligesom i september i de rå industrielle omgivelser på Prags Boulevard 43, 2300 København S

Makkerparret Noel & Mondrup styrer cafeen. Prøv deres Christmas Kebab og nyd et glas dampende varm økologisk æblegløgg.

Woodliving bygger et stort juletræ i genbrugstræ til julestuen, som er tunet med udstillernes bud på moderne og alternativt julepynt.

Find ud af hvad der sker,  hvis man kombinerer ArtRebels og Trailerpark Festival med jul? Det kan du opleve på LOFT Bazaaren, når ArtRebels udsmykker et område og leverer musikken til årets julemarked. Den unikke og velkendte vibe blandes med duften af glögg, lyden af Trailerpark musik og den hyggelige stemning, man plejer at finde på LOFT Bazaaren.

Tjek LOFT Bazaarens udstiller album her – og  sæt kryds i kalenderen den 30. nov eller 1.december og kom og julehyg med os….