Jeg har været et forårs smut i London – og var super spændt på at se det nye skud på stammen i Ace Hotel familien. Jeg har tidligere været forbi Ace hotel  i New York og i Palm Springs, der begge har været en så fin og inspirerende oplevelse.

Ace kæden kan noget med at integrere sig i lokal området og skabe autentisk liv i lobbyen, baren og restauranten. De teamer op med kunstnere, dj´s og de lokale har allerede taget hotellet og det store lobbyområde til sig. Rækkevis af mac brugere sidder bænket alene eller i små grupper, der holder møder. Som gæst på hotellet giver det en masse liv at kigge på. I weekenden fyldes baren og folk hygger sig med drinks og snak.

Alle Ace hotellerne er indrettet forskelligt – jeg nød alle de fine grafiske detaljer – der er tænkt over det meste, på en personlig og fin måde, der gør man føler sig hjemme med det samme.


IMG_9688IMG_9853

Fortrappen man møder ved indgangen på Shoreditch High Street – den faldt helt i min smag med forskellige krukker i lag med grønne planter og glimtende discolys i loftet….


IMG_9689
IMG_9690

Dagligstue stemning / kreativ kontorfællesskab i lobbyen

IMG_9788IMG_9825

Værelset var udstyret med egen guitar og indrettet som en lille lejlighed

– så er det nemt at føle sig hjemme og slappe af.


IMG_9955

Roomservice med Ace burgers – uhm de var gode og fødderne var trætte.

IMG_9827
IMG_9828

IMG_9790
IMG_9821

Hoi Polloi er Ace hotellets restaurant med et skønt brunch udvalg og i weekenden helt til kl 17


IMG_9874

IMG_9854

Shoreditch området, hvor hotellet ligger – er et sjovt sted at shoppe rundt med alle sine caféer, gallerier, små butikker og finurlige hipstertyper.

Sidst jeg var forbi London lavede jeg denne lille guide til Shoreditch.