Jeg var på fint besøg på den franske ambassade igår. Pillivuyt inviterede til pressefrokost og produktlaunch i de fine lokaler. Nyheden det hele handlede om var keramik serien “Blå Bretagne” i nedtonede blå nuancer.

Serien har samme livslange holdbarheds garanti som Pillivuyts andre produkt linier. Pillivuyt udvikler deres keramik serier sammen med professionelle kokke. Alt keramikken har ekstrem hård glasur, der gør det mere sikkert overfor slag og stød. Dejligt med kvalitet der holder for livet…

Og velkommen til de blå toner der opdaterer Pillivuyts look – og som fint kan blandes med andre stel – både blålige og hvide.

Blå Bretagne er på markedet fra næste uge – og kan findes i Magasin eller på Pillivuyt.dk

PIllivuyt--4

 

PIllivuyt-1

PIllivuyt--2


PIllivuyt-5

PIllivuyt-6

PIllivuyt-10

PIllivuyt-8