foto

Jeg laver hver søndag en status, over ugen der er gået på instagram, det har jeg gjort snart et årstid – du kan se med på @gittechristensen på hashtagget #minugepåIG.

Jeg kan godt være lidt eftertænksom om søndagen, og synes det er rart mentalt at indstille sig på den nye uge, som kommer… og så er det også dejligt at tænke tilbage på de fine ting, der er sket i den uge, som er gået.

Denne uge har stået på rigtigt meget lækker mad, serveret i det ny Blå Bretagne stel på den franske ambasade. Og æstetisk blæksprutte til kogebogen SPIS receptionen.

Jeg var også en tur forbi Mad kantinen på Refshaleøen – til pulled pork burger…. og en hygglig frokostsnak med en god veninde. Og så blev jeg helt farveforelsket i den blå farve på forsiden på det nye RUM… er helt sikker på den blå farve, kommer snigende ind alle steder lige om snart.

Mit hjemmekontor har fået nyt vægpynt, jeg har nemlig endelig fået hængt Stine Aagesens væg-charm op – og den har fået så fint følgeskab af 2 nye postere fra Elkeland.

TIP : Hold et godt øje på bloggen i næste uge – der kommer en give away, hvor du kan vinde en Elkeland poster.