Jeg og mine 2 teenager børn er lige for tiden igang med at teste Duolac, et kosttilskud med mælkesyrebakterier, som vi tager hver dag. Min veninde har haft super erfaringer med tilskuddet, der giver ekstra energi og bedre hud. Hendes  søn er sluppet af med sin urene hud, fordi affaldsstofferne nu kommer ud “den rigtige vej” og datteren er fri for svampe-udslæt som blussede op, når huden var tør og stresset. Og hele familien har været fri for sygdom igennem vinteren  – så det har inspireret mig til at prøve det  af herhjemme….


IMG_0767

Info:

70 procent af vores immunforsvar stammer fra mave- og tarmsystemet. Der er 10 gange flere mælkesyrebakterier i vores krop end celler. Mælkesyrebakterierne er som et fort, som holder dårlige bakterier væk.

Jo mindre beskyttet du er – jo lettere trænger sygdomme, influenza igennem fæstningsværket. Du kan læse mere om den optimale tarmflora her.

Undersøgelser viser, at 4 ud af 10 danskere har et alt for lavt indhold af mælkesyrebakterier. Normalt er der omkring en million mælkesyrebakterier i en skål yoghurt. I en “Daglig+Vitalitet”-kapsel er der adskillige milliarder – og det er altså dén størrelsesorden, som dér skal til for at rykke noget.