10255662_10152302893268397_695707401_n

En uge med fuld fart på er vel overstået.

Jeg prøvede noget nyt i ugen – nemlig et takeover af en anden instagram konto. Allan fra Bungalow5 spurgte om jeg ville være med, og det ville jeg gerne… Så jeg minibloggede i 3 dage – du kan se alle billederne på @bungalow5 eller søg på #bungaow5takeover.

Vissevasse poster familien er blevet større – hele 16 nye motiver er kommet til. Jeg var med på photoshoot som stylist – udstyrret med props og planter, fik vi taget en masse fine interiørbilleder – som jeg snart kan vise på bloggen.

Jeg fik indrettet min kontorplads derhjemme med min nye FDB stol. Og lige nu sidder jeg her og hygger mig med bloggen.

Min søndag er brugt på den store forårsrengøring – jeg har homeexchange i påsken, hvor jeg bytter hus med en familie i Reykjavik. Så påsken kommer til at stå på nye oplevelser i det islandske… Jeg har ikke været der før og er meget spændt.

Undte dog mig selv en pause i rengøringen og tog forbi blomstertunellen på Bispebjerg kirkegård i eftermiddag – helt vidunderligt at gå gennem de lyserøde kirsebæretræer… er du i København – så smut forbi inden det er for sent.

Tjek #cphblooms for flere underfundige lyserøde billeder, eller se mere her.