Ved du hvor sommerferien går hen? måske er homeexchange noget…

Jeg har haft mit hus listet der, det sidste års tid. Vi byttede sidste sommer hus med 2 forskellige familier i Californien.

Det er en rigtig fin ordning, når man bytter lige over, så passer man nok ekstra godt på hinandens ting og sager.

Jeg har mailet en del med dem, jeg skulle bytte med undervejs i processen, så man lærer hinanden ret godt at kende, selvom man ikke mødes.

image

Vi boede 2 1/2 uge i Long Beach tæt på Los Angeles – vi byttede hus og bil med Brian og Sarah, der meget gerne ville på sommerferie i København.

Vi drak juice fra appelsinerne i haven – lavede vores egen salat fra køkkenhaven og handlede i det lokale supermarkeder, noget man jo ikke ville gøre hvis vi havde boet på hotel. Man oplever stemning og kultur på en anden måde, synes jeg , når man bor privat.

 

image

Anden del af turen boede vi i Palm Springs, hvor vi havde byttet til et klassisk Palm Springs 50´er sommerhus med egen pool og retro designermøbler.

Meget luksus med gartner, poolmand og rengøring. Parret der har det, ville gerne til København, da Jan havde været udvekslingstudent her – og havde et stort ønske om at komme tilbage til København.

 

Man kan være meget præcis omkring hvor man gerne vil hen, og se om det går op, eller man kan være helt åben og se hvem der gerne vil bytte – og måske få et rejsemål, man slet ikke havde tænkt over på forhånd.

Jeg anbefaler, at man bruger noget tid og energi på at lave sin profil for sit hjem, gode enkle billeder, og en tekst om området er vigtig. Også en god beskrivelse af hvem der bor i huset og billeder af jer, gør det mere sikkert og troværdigt for de familier der skal bytte med jer. Vi har byttet hus gennem Homeexchange, det koster ca 600,- kr for et år at være listet der.

Meget snart nyt på bloggen fra Island, hvor jeg her i påsken har byttet hus med en familie fra Reykjavik…