Min påske blev holdt på Island med dynejakke, skihandsker og masser af vind i håret…. Det var mit første møde med Island og med Reykjavik. Og wauuu sikke et møde, jeg  blev bjergtaget af den vilde natur, vejrets hurtige skift og alle farvenuancerne i det grå. Mit kamera er fyldt med den smukke vilde natur.

Natur billeder kommer i en senere post. Hvad jeg også har med hjem er islændingenes helt særlige tilgang til design og håndværk. Det er unikt og skrøbeligt – nordisk på sin egen måde.

 

Reykjavik lll

Café møbler i træ og læder og rustikke keramik kopper til kaffen i restauarnten ved Geyseren og  hæklede duge hos Reykjavik Roasters.

Miniature stole udstilling i vinduet og en række køkkenredskaber i blandet træ og porcelæn – en rigtig fin design butik med 12 keramikere / designere. ( den ligger skråt overfor turistinformationen -kan ikke lige huske navnet )

 

Reykjavik ll

På en lille sidegade mellem de to shoppegade, der er i Reykjavik, fandt vi SPARK/ Design Space en spændende butik, der blander design og kunst i en inspirerende udstilling med nutidig design fra Island.