Hvordan får man en teenager med på tur ? Det lykkedes mig i sidste weekend, at få min søn Gustav med ud og gå. Det krævede lige, at han fik lov at have det nye kamera om halsen og tage billeder, jeg måtte klare mig med min iphone… vi tog ud til Ørestaden og startede ved 8-tallet og fotograferede på livet løs og snakkede om arkitektur, og om hvordan det mon er at bo der.

Vores lille photowalk fortsatte ud på Kalvebodbrygge – Vest Amager, hvor der også er ret skønt – en fin kombination af ny arkitektur, naturlegeplads og skov.

photowalk-ørestaden-3

photowalk-ørestaden-12

photowalk-ørestaden-11

photowalk-ørestaden-6  photowalk-ørestaden-4

photowalk-ørestaden-7  photowalk-ørestaden--2

photowalk-ørestaden-9

photowalk-ørestaden-10 Tips: På instagram er der rigtigt mange billeder fra området, tjek profilen @gittestark

– og hendes andre profiler @8tallet og de vildeste tåge billeder på @kalvebodfog