Mormors potteplanter er trendy igen… roser, lupiner og pelargonier flytter tilbage i stuerne.

På turen rundt i 3 days of design i København i sidste uge, var der masser af blomster både i vaser og som potteplanter. Jeg havde mit nye kamera med på tur og jeg øver mig i at tage billeder med andet end min Iphone, der ellers har været mit faste og eneste kamera de sidste par år.

Hos The Apartment på Christianshavn er der farvede vægge i smukke dæmpede toner – og Leif Sigersen havde pyntet stuerne op med flotte blomster arrangementer, blomster og vægfarver stod meget smukt til hinanden.

Flower styling - photo Gitte Christensen 1

 

Flower styling - photo Gitte Christensen 3

 

Flower styling - photo Gitte Christensen 2

 

Flower styling - photo Gitte Christensen 4

 

Flower styling - photo Gitte Christensen 5