foto

Nogle uger flyver bare afsted med spændende dage – og når det så oven i købet er sommer og solen varmer…  så er der ikke mere at ønske.

Jeg var forbi Tivoli til presseevnt og fejring af Kählers 175 års jubilæum, hvor de havde lavet en smuk lille særudstilling med krukker og keramik fra den lange Kähler historie. Næstved Museum har en kæmpe samling, jeg fik helt lyst til et smut forbi og se mere.

Kunstneren Anna Sørensen udstiller lige nu store malede gulvvaser på Galleri Tom Christoffersen i Skindergade – virkelig et besøg værd.

Hos Frama i Fredericiagade er der lige nu en kurateret møbeludstilling Reform – de smukke gamle apotekerlokaler er i sig selv et besøg værd, men også de udstillede møbler er virkelig flotte, så sving forbi der, hvis du kan inden 26. juni.

De pastellede flødeboller fra Stilleben versus Arhøj er nok spist forlængst, men de små stentøjs skulpturer, kan købes i butikken. Og det er svært at vælge – nærmest som bland selv slik – der frister…

I denne weekend har jeg været på fotoworkshop gennem det hollandske Meet the bloggers – så min hjerne summer af input og jeg glæder mig til øve videre med kameraet

– og jeg skal nok vise mine billeder fra workshoppen her på bloggen.

God ny uge…