Objects & Use er stedet for ”sustainable living i praksis”, hvor du kan hente ideer til et grønnere og rigere liv – i form af trends, events, produkter og gode tips til en grønnere indretning af dit liv og til en mere bæredygtig livsstil.

Vores community er til, fordi du fortjener det bedste, brug det og hent masser af inspiration her.

 

Bæredygtighed behøver ikke være kedeligt, derfor har vi håndplukket skønne design produkter til dig, der vil blive smukkere som tiden går. Bæredygtighed er nemlig også, når lækre hverdagsprodukter flytter ind i dit liv, bliver brugt og bliver der.

 

Objects & Use er meget mere end én butik

– It’s a way of life

 

Mvh.

Gitte Christensen

 

 

Hos Objects & Use bliver det bæredygtige valg nemmere. Vi har nemlig valgt for dig og giver dig et udvalg, som er bæredygtigt og grønt, så du kan shoppe med god samvittighed.

Hos Objects & Use er der kun gode valgmuligheder.

 

Økologi

Vi synes, du skal sove i økologisk sengetøj uden kemikalier, have lov til at tage et dejligt bad med økologiske sæber og tørre dig med økologiske håndklæder. Dig og din familie fortjener det reneste.

 

Fairtrade

Støt op om fair forhold for de arbejdere, der har lavet din palmetræ-skål eller høstet den dejlige te og kaffe, som du skal hygge dig med. Vi sælger Fairtrade produkter for din, min og vores fælles gode samvittighed.

 

Naturlige materialer

Vi elsker bæredygtigt træ, bambus og horn – alle rene naturmaterialer, der kun bliver skønnere med tiden. Og som vi er sikre på, du vil påskønne, når du bruger det.

 

Grøn rengøring

Vi sælger rengøringsmidler, der har plantebaserede råmaterialer og ikke har animalske tilsætningsstoffer. Ingen af produkterne er naturligvis testet på dyr. Du får et rent hjem i mere end en forstand.

 

Genbrugte materialer

Al emballage fra eksempelvis rengøringsmidlerne er produceret af genbrugsplast og er i sig selv genanvendelige.

 

Langtidsholdbart

Køb skønne hverdagsting, der kan bruges i flere generationer, tag et skridt væk fra brug-og-smid-væk-kulturen og giv gaver, der holder livslangt.

 

Fremstillet med Kærlighed og sjæl

Vi tror på, at håndlavede ting bringer personlighed og sjæl til dit hjem. Det er rart at mærke, der har været et menneske i den anden ende.

Optimalt set skulle varerne opfylde alle krav om økologi, bæredygtighed, Fairtrade m.v., men det er svært at finde produkter, hvor alle parametre er opfyldt.

Det er også komplekst, hvad der skal vægtes højest. Alle producenter og brands hos Objects & Use gør en forskel for en mere bæredygtig verden, der er gode historier bag dem alle, og de har forskellige certificeringer og prioriteringer i den måde, de er grønne og miljøvenlige på.

Du kan på produktsiderne ved hver enkelt vare læse mere om, i hvilken grad det er bæredygtigt.